![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizkxqV4e8pZ7kQLdMz4MqKBDaXcnDyo2CO8Tmcxh2-8_i7edk3tK37YB7ly64DzmlR40CMhNJOe12FQNpv3Uw_QeOLoc4XKDPepdYE3Eob8pXf6mnMHm9CKWicNW2mnnnJPh7wV78EBI-a/s400/Cansunur(110).jpg)
-3 adt hazır yufka
-1 çaybardağı sıvıyağ
-1 çay bardağı yoğurt
-1 çay bardağı süt
-1 yumurta
İÇ HARCI İÇİN
- Peynir, maydanoz, 1 çaybardağı ufalanmış ceviz içi
sıvıyağ,süt,yumurta ve yoğurdu karıştıralım.3 yufkayı üstüste bırakıp ortadan ikiye kesiyoruz.6 parça yufkamız var.yufkalara önce yağlı karışımı sürüp uzunlamasına peynirli harcı koyarak önce rulo şeklinde sonrada gül şeklinde sarıp yağlanmış tepsimize diziyoruz.üzerinede kalan yağ,süt, yumurta ve yoğurt karışımından sürerek susam çörekotu serpelim.180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirelim.Afiyet olsun.
Bu tarifimi PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 38.HAFTA ev sahipliğini yapan sevgili arkadaşım http://arzumhobii.blogcu.com a gönderiyorum.Bereketli bir etkinlik olması dileğiyle başarılar diliyorum.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder